Vaše tankovania, servisy, výdavky, jazdy a fotky bločkov sa ukladajú v telefóne. Opustia ho, len keď ich exportujete, zdieľate prehľad alebo vytvoríte zálohu. Záloha Androidu ich prenesie do nového telefónu.
Poloha sa používa len počas jazdy, aby sa zmerala jej vzdialenosť; inak sa nič nesleduje. Sieť prenáša dlaždice OpenStreetMap na zobrazenie jazdy na mape a reklamy Googlu, ich formulár súhlasu a nákup bez reklám. Navrhnúť vylepšenie odošle správu, ktorú napíšete, a len keď ju odošlete.
Úplné znenie nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.

