Vaše tankování, servisy, výdaje, jízdy a fotky účtenek se ukládají v telefonu. Opustí ho, jen když je exportujete, sdílíte přehled nebo vytvoříte zálohu. Záloha Androidu je přenese do nového telefonu.
Poloha se používá jen během jízdy, aby se změřila její vzdálenost; jinak se nic nesleduje. Síť přenáší dlaždice OpenStreetMap pro zobrazení jízdy na mapě a reklamy Googlu, jejich formulář souhlasu a nákup bez reklam. Navrhnout vylepšení odešle zprávu, kterou napíšete, a jen když ji odešlete.
Úplné znění najdete v zásadách ochrany osobních údajů.

